Pestopizzawraps met kipfilet en kastanjechampignons

pestopizzawraps

Wil je snel een pizzabodem maken? Dan raad ik je mijn boekweitpizza aan. Maar zoek je een nog snellere, kant-en-klare gezonde pizzabodem? Kies dan voor de pizzawrap! Eerder deelde ik al een recept voor vegan pizzawraps met hummus en gegrilde groente (klik hier), maar ook deze variant beveel ik graag aan. De combinatie van pesto met kipfilet is heerlijk (tip: ook als brood- of rijstwafelbeleg!).

En ga vooral aan de slag met je eigen variaties. Want zoveel soorten tapenades en zoveel soorten groente, zoveel mogelijke variaties! Wat dacht je van rode bietenhummus met gegrilde courgette, ricotta en avocado? Of een zoete (en minder gezonde) variant met nutella, banaan en geraspte kokos? Sounds good, vind je niet?

Wat heb je nodig?

Voor 1 persoon:
2 volkorenwraps
pesto (ik gebruikte deze van witte bonen)
(diepvries-)erwten
1/2 paprika, in stukjes
1 handje kastanjechampignons, in plakjes
1/4 groene peper, in plakjes
gerookte kipfilet voor 1 persoon
verse basilicum (optioneel, als garnering)

Hoe maak je het?

Bak de twee volkoren wraps aan beide kanten in een koekenpan tot ze heerlijk krokant zijn.

Besmeer met zelfgemaakte (of zelf gekochte) pesto. Bak/wok/grill de groente voor op je pestopizzawraps en doe deze op de wraps.

Et voila.. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *