Eiwrap met spinazie, zalm en feta

eiwrap met spinazie, zalm en feta

Deze eiwrap is heerlijk veelzijdig: een heerlijke lunch, lekker in kleine rolletjes bij de borrel of geschikt als bijgerecht. Ideaal is ook dat je de wraps vooraf kan maken en je ze dus op een later gehaast moment snel te voorschijn kan halen, voor gasten of om mee te nemen als lunch to go.

Wat heb je nodig?

Voor 3 wraps:
3 eieren
100 gr fijngesneden spinazie (bijvoorbeeld ontdooide diepvriesspinazie)
een half handje verse basilicum
kruiden naar smaak (bijvoorbeeld tijm, Italiaanse kruiden, zout en peper)
ongeveer 50 gr feta
ongeveer 100 gr gerookte zalm
kokosolie om in te bakken

Hoe maak je het?

Ontdooi de diepvriesspinazie of snijd de spinazie fijn. Snijd ook de verse basilicum fijn.

Klop de eieren los en meng met de spinazie, basilicum en overige kruiden. Bak hiervan op laag vuur in kokosolie drie dunne omeletten.

Beleg de afgekoelde omeletten met de feta en gerookte zalm. Rol de omeletten strak op, prik eventueel vast met satéprikkers en leg in de koelkast om wat op te stijven. Als je de eiwrap in kleine rolletjes wilt serveren, snijd je ze na het opstijven in stukjes.

Enjoy!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *