Appelpannenkoeken

appelpannenkoeken

Omdat je niet genoeg recepten voor healthy breakfastpancakes kan hebben en dit nou eenmaal mijn favoriete ontbijt is, heb ik weer een nieuw recept voor appelpannenkoeken gemaakt. Met geraspte appel, kaneel en rozijnen, yummie! Misschien niet zulke foodporn als mijn andere drie pancakerecepten, maar ze waren absoluut goddelijk!

Heb je de vorige drie pancakevarianten gemist? Check hier mijn recepten voor pannenkoeken van havermout/banaan, van sojamelk en van dadels!

Wat heb je nodig?

1 appel, geraspt
2 theelepels rozijnen
100 ml sojamelk (of andere (plantaardige) melk)
1 ei
45 gr havermoutmeel
kaneel

Hoe maak je het?

Rasp de appel. Mix deze met de kaneel en rozijnen in een kom.

Mix de sojamelk, het ei en het havermoutmeel en klop dit met een garde tot een beslag. Voeg hier de appelmix aan toe, bak hiervan vervolgens kleine pannenkoekjes en daar heb je je appelpannenkoeken al!

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *