Mangopancakes met nectarine en kokos

mangopancakes

 

Weer een nieuwe healthy variant voor je pannenkoekontbijt: mango, kokos en nectarine, zomerser dan deze mangopancakes met nectarine en kokos kan haast niet!

Pannenkoeken blijven mijn favoriete ontbijtje. Ooit zag ik ze juist als een ongezonde traktatie voor mezelf, nu eet ik ze meerdere keren per week en heb ik al veel gezonde variaties bedacht. Het verveelt nooit! Zo ook deze variant me een beslag van onder andere mango en kokosmelk en een topping van nectarine en geraspte kokos. L-e-k-k-e-r!

Wil je vaker gezonde pannenkoeken maken? Hier vind je nog meer van mijn recepten!

Wat heb je nodig?

Voor ongeveer 4/5 pannenkoeken:
150 gr mango
200 ml kokosmelk
2 eieren
90 gr havermoutmeel
(kokos)olie om in te bakken
nectarine of perzik en geraspte kokos

Hoe maak je het?

Gebruik je diepvriesmango? Laat deze dan even ontdooien. Mix daarna de mango, kokosmelk en eieren in je blender. Voeg vervolgens je havermoutmeel toe.

Bak hiervan je pannenkoeken. Serveer je mangopancakes met nectarine of perzik en geraspte kokos.

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *