Mangokokosijs

mangokokosijs

Summer it is! Dit zou wel eens een van de warmste dagen van het jaar kunnen worden. En wat willen we dan? IJS! En dan het liefst in fruitige, tropische smaken, toch? Maak dan dit zomerse mangokokosijs. Snel en simpel te maken, zodat je snel weer in de zon kan gaan liggen.

Wat heb je nodig?

250 gr mango (een pakje diepvriesmango)
150 gr sojayoghurt
1 zakje klopfix
1 scheutje kokosmelk
1 el agavesiroop (of honing)
1 el kokosrasp
1 el kokosstukjes (optioneel)

Hoe maak je het?

Doe alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot een romige massa. Wil het niet blenden of is je apparatuur niet sterk genoeg? Laat de diepvriesmango even ontdooien en zacht worden of voeg eventueel nog een scheutje kokosmelk toe.

Giet de mangomassa in een diepvriesbak en vries in. Na een paar uur kan je het ijs eten.

Serveer met geraspte kokos, vers fruit of kokosslagroom. Enjoy!

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *